Снимка: архив "Булфото"
fallback

Депутатката от БСП Елена Йончева обяви, че не е атакувала персонално Делян Добрев, а модела ГЕРБ.

Тя каза това в коментар на решението на Добрев да напусне политиката след "Кумгейт" – скандалът, в който стана ясно, че на ключови позиции в Хасково работят близки, приятели и роднини на вече бившия депутат от ГЕРБ.

"Делян Добрев пое своята политическа отговорност", каза Йончева, която бе в основата на разобличаването на шуробаджанашката схема.

Oще по темата

Соцдепутатката потвърди, че не става въпрос за атака срещу него, а срещу модела "ГЕРБ", който, по думите й, не е само шуробаджанащина, защото тя винаги е съществувала в България и затова носят вина и леви, и десни.

Йончева допълни, че моделът "ГЕРБ" надгражда шуробаджанащината - той не е само назначаване на свои хора на ключови позиции, но и създаване на икономическа обвързаност.

Според нея този модел задушава и местния бизнес, защото на ключови позиции застават хора, които са икономически обвързани с партийни структури, информира БТА.

"Така че аз се надявам моделът "ГЕРБ" да бъде разбит не само в Хасково, но и във всеки областен град и всяко населено място", допълни Йончева.

Тя обясни, че има доказателства за всяко нещо, което е казала по схемата "Добрев".

Йончева обясни и че общинарите на ГЕРБ би трябвало да понесат своята отговорност, ако се окаже, че са гласували с ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

96

Ангел Николов

преди 6 години

Разликата между ГЕРБ и БСП е, че ГЕРБ държи на общественото мнение и веднага взима мерки да поправя грешките си, докато БСП арогантно отрича всичките си престъпления от самото си създаване до днес. Което не значи, че кирливите ризи на властта, която и да е тя не трябва да се вадят на показ. Напротив - така се осъществява обществения процес - чрез контрол на обществото. Истината в случая обаче е, че всички обвинения на Йончева са изсмукани от пръстите. Като цяло просто лъже.

95

Анонимен

преди 6 години

Гербери,истината за вас няма значение!Плюете ,обиждате,крадете.Още малко ще папате черен хайвер.Единственият умен остана Борисов,който усеща накъде отиват нещата и вие пренебрегнахте мнението му,забрявяйки ,че сте на хранилката заради него.Алчност се нарича това,което ще ви погуби.

94

Анонимен

преди 6 години

МНЕНИЕТО НА ОС.РАНИТЕ ЧЕРВЕНИ О.ТРЕПКИ НЕ ИНТЕРЕСУВА НИКОЙ. ВЪРВЕТЕ НА МАЙНАТА СИ В ЛЮБИМИЯ ВИ СЕСЕРИСТАН

fallback