Снимка: архив, Булфото
fallback

Вътрешният министър Валентин Радев обеща наказание с цялата строгост на закона за столичния катаджия, който е поискал от бизнесмен подкуп от 36 000 лева.

Oще по темата

Шефът на МВР обаче бе лаконичен и не разкри подробности за случая.

"Отиваме там, правим операция, очакваме някакво лице и изведнъж сме изненадани, че това е служител на МВР. Наказанието ще бъде с цялата строгост на закона и добре, че сме го хванали", коментира Валентин Радев.

Той каза, че сигналът е подаден от бизнесмен, на който са му откраднали автомобил веднъж и той е платил вече един път пари. Вторият път обаче е потърсил помощта на полицията.

Валентин Радев съобщи, че се води разследване по случая и ще се провери дали има и други участници в схемата. Министърът също така изрази изненада, че извършителят е служител на МВР.

"От 50 хил. души все има някой, който някъде е влязъл в някакви схеми. Правим всичко, следим, всеки чувства, че във врата му диша буквално някой друг полицай, но има и такива случаи", заключи Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

АМАН от убиици

преди 6 години

Милиони водачи са с трайно увредено зрение заради облъчване с високо вредни скенери вкл ХАЛОГЕННИ,ЛАЗЕРНИ И ЛЕД монтирани вместо доказано безвредни жълти фарове..КОЙ ЩЕ ПЛАЩА за лечение ..Ново тежко терористично оръжие за тн ВИДЕО РЕГИСТРАТОРИ..Увреждат с BLACK DEAD режещи облъчвания огромни обеми..ДО 100 000 пъти е тежко облъчен и увреден РАдев на снимката от насрещни скенери маскирани като "дневни фарове"

11

АМАН От терористи

преди 6 години

РАдев да докладва кога ще спрат да карат с включени скенери против мъгла денем и нощем..Движението с включени фарове денем е ЗАБРАНЕНО Освен в случаите на НАМАЛЕНА ВИДИМОСТ>КАТ пишат зверски актове ако не увреждате земята денем с включени фаров еи тежко престъпни холограмни оръжия лепени на предни стъкла

10

Ликвидация на КАТ

преди 6 години

Масови убиици позлват КАТ за жестоки тежки увреждания на Земята ,климата и милиони граждани..Наглите престъпници чрез обемен нарко контрол прокарват през престъпния парламент все по жестоко вредни анти природни и анти човешки проекто наредби НЕЗАКОННИ/противоречат на закона/Служителите на КАТ вместо да протестират срещу наглите престъпници се втурват ударно да тероризират милиони водачи на МПС..ИМа риск от КОЛАПС на БИосферата заради увреждания с включени скенери и фарове..

fallback