Снимка: Булфото, архив
fallback

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки вдига сватба следващият понеделник.

"Ще омъжа дъщеря си Александрина, с Каракачанов вървим заедно в това отношение", разказа бизнесменът и партиен шеф пред bTV.

Oще по темата

Лидерът на ВМРО и военен министър Красимир Каракачанов омъжи дъщеря си Деница в Боженци в народна носия в петък.

Марешки пък дава дъщеря си на обикновени хора.

"Давам я на нормално, скромно и прилично момче от града. Той е изключително скромен. Дали ми харесва момчето или не – няма значение. Тя ще си носи кръста, не й се бъркам. Семейството му има малък сервиз за автомобили и той помага там. Ние не сме от типа – ние сме богати и търсим богати семейства. Детето ми е скромно и си кани малък кръг приятели", поясни лидерът на "Воля".

Марешки обясни и отсъствието си от публичното пространство в последните десетина дни: "Опитах се да вдигна нещо тежко и останах там. На брега на морето стана, тренирах, но сега има повече лекарства и болките ми в кръста намаляха".

Той призна, че като студент е обмислял да напусне България и да отиде в Маями или Барселона - градове, свързани с вода, също като родната му Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анализатор&#1285

преди 6 години

Доколкото знам, очакваме " скромна " сватба в Двореца Евксиноград !!! Дай Боже всекиму там да прави " скромна" сватба! Егати популизма!Ама на нас това ни трябва. Някой да се прави на бащица, а да обяснява колко е загрижен. Продължавайте да продавате на дребно душите си. Как никой не го попита колко данъци е внесъл. 😡Нека му дадем на Марешки и Двореца Евксиноград.Сигурно ще пусне сватбите с куверти по 2-3 лв. 😂😂Да може всеки " скромна" сватба да направи.Наздраве за младоженците и тъста �!

24

варадаин

преди 6 години

знаете ли че децата на обикновените хора нямат пари ни за плащане на общината за дасключат брак, нито пък за сватба, въобще тежък е живота на младите, чиито родителиса обикновени хора, нямат пари ида отгледат деца и нямат такива, затова ще загине тазипроклета държава.Жално, жално, жално......до плачене, плачете българи.

23

wesko

преди 6 години

познавам сина на Веско Марешки и спокойно мога да кажа, че е един от най-скромните и интелигентни младежи, които познавам! Освен това и умен!

fallback