Снимка: БТА
fallback

Общ преглед

Близо час бившият служебен вицепремиер с ресор Европредседателство Деница Златева беше разпитвана по делото за парите, дадени на НДК.

В коментарите си тя беше лаконична и обясни, че е била извикана в качеството й на принципал на НДК за период от три месеца, в рамките на мандата на служебния кабинет.

"Не ме питаха нищо по-различно от това, което казах и пред ресорната комисия в НС", каза Златева, цитирана от БТА.

В края на мандата си, на 2 май, е получила писмо, че в сметките на НДК има над 8 млн. лева към 31 март.

"Не очаквайте обаче от един принципал да знае за всички разплащания, които прави едно търговско дружество", каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 6 години

А Суджук паша кога ще бъде разпитан? Всеки знае, крадеш ли и му даваш, покрива те. Ето защо на унгарчето не му пука. Давал колкото трябва и си с'вирка. Знаете ли кога ще го осъдят, докато Суджук паша властва? Нивга. Когато съвсем се сринат от херберастите, тогава ще излезе колко е крадено, изнасяно и разрушено. България е за смях с тази корупция зад която стои Суджук паша. Ако не беше толкова тъжно и отчайващо, щеше да е смешно.

14

Андрешко

преди 6 години

Парите от КТБ,т.е. парите на държавата,т.е. нашите пари и тези от НДК, Тиквата ги е скрил на сигурно място по негова сметка и няма да бъдат върнати обратно. На всички КПП-та при влизане в България трябва да има надпис: "Надежда всяка тука оставете"...

13

Анонимен

преди 6 години

Кога ще разпитват премиера. Той знае много, нали е главният паричен хъб на ГЕРБ.

fallback