Снимка: архив, Булфото
fallback

Забавна история разказа премиерът Бойко Борисов на традиционната годишна среща на посланиците на България.

Премиерът бе поканен да говори на конференцията в Централния военен клуб, която се провежда в Деня на българската дипломация.

Oще по темата

Ето и историята:

Седели си те с британския външен министър Борис Джонсън на срещата на ЕС и Западните Балкани в Триест. Видял ги албанският премиер Еди Рама и казал: "От малък искам да съм и аз в ЕС, но никога не съм предполагал, че Борис ще излезе от съюза, а Борисов ще остане да го управлява".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

101

Ееееее,

преди 6 години

Ама,не е справедливо да сравнявате Боцо с бай Тошо. Той беше хитър и голям политик. Въздигна цялата държава,направи я силна и уважавана в цял свят. Никой не смееше да се гаври с България,както сега.Колкото до Борисов.......срина всичко,което бай Тошо построи,щото било социалистическо.За мен е унижение да го коментирам. И стига сте говорили за бъдещето на децата си и терминал 2,ами се стегнете и си оправете родината.Ако домът ви се руши,ще бягате ли от него,или ще го ремонтирате?

100

Анонимен

преди 6 години

БОЖЕ УПАЗИ, КАКВА Е ТАЗИ БЪЛГАРСКА СЪДБА, ВСЕ ТАКИВА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ?------------------О Боже, Опази първо от неграмотни индивиди със смартфон или лаптоп в ръка! По време на Т. Живков поне е нямало такава крещяща неграмотност!

99

:))

преди 6 години

До ГалинЛичностна нападка ли забелязваме тук, м? Комай някой несхваща финната дипломация на Еди Рама и му е трудно да разбере посланието щот съзнанието му е твърде обременено/загрубело/ замърсено от надутото Его! :)) Реотан разправяш, аха ! Па и кревоглед, ха?! :))

fallback