Снимка: bgonair.bg
fallback

Всяка страна, която е председателствала ЕС, е имала своите проблеми на местно ниво, но не е добре да пренасяме всеки път трудностите и на европейско ниво.

Това каза по повод скандалите около НДК еврокомисарят Мария Габриел пред Милена Милотинова в предаването "Брюксел 1" по Bulgaria ON AIR.

Като един от приоритетите в работата си тя посочи киберсигурността и съобщи, че ревизията на стратегията за киберсигурност ще бъде представена през септември.

Еврокомисарят по цифровизацията посочи, че скорошно проучване на Европол е засякло в онлайн пространството 16 хиляди съдържания с подбуди към тероризъм и насилие.

Цялото интервю с Мария Габриел в "Брюксел 1" гледайте на 15 юли от 17:30 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

103

Габриела

преди 6 години

Нещо смислено чухте ли от нея?

102

Кибер терор има

преди 6 години

не отваряйте сайтове на европейската комисия..терористи облъчват през екрана всеки дръзнал да провери нещо или опитващ се д а подаде информация или жалба..НА сайта на климатичната дирекция пускат мощен пси препрограматор за трайно повреждане на жертви дръзнали да съобщят информация ,проучване или жалба.чакащи да се отвори сайта биват облъчвани зверски с пси блокаж на мислене.става въпрос з а ограбване на стотици милиарди живи евра от европейските държави зарибени не им трябвало коментари

101

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен 110А къде трябва да ходя според теб?

fallback