Снимка: БТА, архив
fallback

Приемното време на Консулската служба за граждани в Лондон ще бъде удължено до 17 часа всеки работен ден.

Мярката е за летния сезон до 31 август и идва след поредните сигнали, получени от премиера Бойко Борисов за опашки пред посолството ни в Лондон, става ясно от профила му във Facebook.

Oще по темата
"Отделно МВнР вече командирова допълнително служители от София след предишните оплаквания, които бях получил от нашите сънародници", пише Борисов.

Обмисля се и преустройство на сградата, защото имал информация, че помещенията са много тесни.

МВнР работи и по разкриване на изнесено бюро в Шотландия, за да не се налага нашите сънародници да пътуват.

"Благодаря на всички активни граждани, които ми пишат. Максимално се опитваме с екипа ми да подобрим работата на институциите, ето защо обратната връзка е важна за нас", коментира премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

Специално командировани ??? ГЕРБ-ерастите на групи се изнасят да живеят в Британия на държавна издръжка и за сметка на всички нас, дето оставаме тук да робуваме! Колко хитро и находчиво от тяхна страна!

13

Анонимен

преди 6 години

ДО 12ДЪРЖАВАТА НИ Е СЪЩО (ТЯСНА) МАЛКА.. И НЯМА КАК ДА НАПРАВИМ ПОМЕЩЕНИЕТО НА КОНСУЛСКАТА НИ СЛУЖБА КАТО ЦАРСКИ ПАЛАТИ...ТЕЗИ. КОИТО ЖИВЕЕМ ТАМ.ДА НЕ СЕ ПРАВИМ НА УДАРЕНИ..ЗНАЕМ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА...

12

Анонимен

преди 6 години

С работно време от 9.30 до 14.00, тясна приемна, липса на чакалня, липса на електронни формуляри (които да попълним предварително) и плащане само в брой! - какво друго да очакваме от Консулската Служба в Лондон? Образец на соцадминистрация по модел на селска община!

fallback