Архив: Reuters
fallback

Администрацията на президента Румен Радев публикува т.нар. първа стенограма за КТБ.Това е протоколът от срещата на президента Росен Плевнелиев с лидерите на парламентарно представените политически паритии в 42-ото Народно събрание и част от министрите на тогавашното правителство, провела се на 29 юни 2014 г.

Това беше девет дни след като КТБ беше поставена под специален надзор от централната банка. Т.нар. втора стенограма е от 14 юли 2014 г.

От текста за заличени имената на банки и техните акционери. Заличена е и сумата за пълната ликвидна подкрепа.

В интервю пред bTV президентът Румен Радев обеща, че още тази вечер тя ще се появи на сайта.

Пълният текст четете тук.

Още новини четете в Investor.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

хибридчо

преди 6 години

До u4enтези за които говориш до един са руски ченгета

21

част от хибридната

преди 6 години

Една година преди фалита на КТБ в Дума се появи репортаж ,че руснаците искат да купят банка у нас. Руската Внешторгбанг участваше с 8% в КТБ. Банка се срутва лесно защото най-големият й капитал е доверието в нея ,а то бе атакувано чрез слухове за предстоящ фалит.След като банката бе ограбена се яви "инвеститор" който поиска да я купи на безценица.Разравянето около "инвеститора" показа руска следа.Който има глава да мисли!

20

u4en

преди 6 години

Цацаров : " Номерът в тази държава е да имаш добър счетоводител и добри адвокати " !!! БРАВО Цаца !!! А защо не продължиш с др попул. цитат.... ***-и държавата . щом аз съм й гл. прокурор..!!! Е нема такава държава!!!.....А в Словения мин. пенсия стана 500?...след война !

fallback