Снимка: архив, Булфото
fallback

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров става председател на парламентарната група на "Обединените патриоти".

Досега той беше съпредседател заедно с Красимир Каракачанов и Валери Сименов.

Заместници на Волен Сидеров са Валентин Касабов и Искрен Веселинов, а секретари на парламентарната група - Борис Ячев, Десислав Чуколов и Юлиан Ангелов.

В началото на 44-ия парламент парламентарната група бе оглавена от тримата лидери на партиите в коалицията - ВМРО, НФСБ и "Атака".

След като Красимир Каракачанов бе избран за зам.-министър-председател и министър на отбраната, а Валери Сименов за вицепремиер по икономическата и демографската политика, Волен Сидеров остана единственият съпредседател на ПГ "Обединени патриоти".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 6 години

Дръж се, Волене, има още българи!

20

u4en

преди 6 години

Този със златният пръст у-ва в най-гол. грабеж в БГ! КТБ - СВЕТОВЕН РЕКОРД по кражба..близо 5% от БВП !! ДАНС...данъчните следите ли харчовете му....раб.му заплата < от наема на жилището на Витошка + БМВ-5....+ престой в 5-зв. хотел в Париж -от 3000?нагоре на вечер. А Бисеров как е. А Искров ! А члена на УС на БНБ и ректор на УНСС..който казваше на протестиращите студенти - колко сте жалки - той наблюдава ли се! А НАРОДА иска да знае - защо мин. пенсия в Словения стана 500? ..след война!!!

19

Анонимен

преди 6 години

Тоя до вчера биеше граждани по улиците на София с претекст , че има Имунитет. И сега неква малка част го вкараха пак в парламента. Едно и също на всеки цикъл.

fallback