Снимка: архив, Булфото
fallback

Транспортният министър Ивайло Московски обеща кадрови промени в "Автомобилна администрация", след като се изясни има ли нарушения в агенцията.

Вчера антимафиоти влязоха в ДАИ, откъдето бяха иззети компютри и документи. Има и десетина задържани, като информацията към момента е, че става дума за купуване на шофьорски книжки.

Oще по темата

"Тези, които доказано са извършили нарушения, със сигурност нямат място в структурите на администрацията", каза министърът.

Московски отказа подробности, като посочи единствено, че министерството съдейства изцяло на службите. По думите му акцията се подготвя поне от половин година.

"Държавата има воля и ще бъде абсолютно безкомпромисна към всякакви нерегламентирани практики, свързани с контролни органи, които имат отношение към превенция, намаляване на пътнотранспортните произшествия", увери той пред журналисти в МС.

Според него взетите мерки за теоретичния изпит вършат своята работа и изглеждат непробиваеми.

Вече около 20 хил. кандидат-водачи са изпитани по новия начин – на таблет, в шумоизолирана кабина, като изпитите се следят и чрез видеонаблюдение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

anonimen

преди 6 години

като оня де като му скъсат на едно кара другия че негов да му късат на друго за баланс и това ако нее спънка или корупция че да му върви играта на бившия изпитващ московски тия докога ще ги търпиш от тия иде това някои на някои да е слуга а ама за клиенти на другия не мисли за баланс нали гледа да яде

21

Анонимен

преди 6 години

Ти пък те са наясно щото са големи и знаят какво правят затова го и правят но ако тука минава навън тоя номер не минава

20

Анонимен

преди 6 години

Че.като им пусне проверка маи се крият в миша дупка

fallback