Бойко Борисов и Бенямин Нетаняху. Снимка: архив, Reuters
fallback

Министър-председателят Бойко Борисов разговаря по телефона с израелския премиер Бенямин Нетаняху. Двамата са отбелязали доброто сътрудничество и приятелските отношения между България и Израел, съобщи правителствената пресслужба. 

Борисов и Нетаняху са се съгласили, че и двете държави ценят развитието на взаимоотношенията си в традиционния дух на взаимно доверие и партньорство.

Израелският премиер Нетаняху поздрави Борисов за третия му мандат като министър-председател и изрази пълна подкрепа за кабинета.

Той добави, че се надява в най-скоро време двамата да си разменят визити, на които да продължат обсъждането на теми от двустранен интерес.

Израелският премиер увери българския министър-председател, че се работи по определянето на място, където да бъде издигнат паметник, посветен на спасяването на българските евреи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

Чували ли сте как Натаняху говори English? Почти като Батката от Б. Ето защо, учете езици за да не бъдете като Натаняху, глухи и слепи при срещу и разговори с други лидери.

11

1

преди 6 години

А в Свиленград,ще правят паметник на балевски,замахнал да ритне баба-кадъна,защо тогава не ритна ,някое по младо фесче,че да види,откъде изгрява слънцето.

10

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов и Бенямин Нетаняху. Снимка: архив, Reuters ...................xaxaxa..............

fallback