Снимка: кадър Нова тв
fallback

Илиан Тодоров става областен управител на Софийска област с решение на правителството. На редовното си заседание днес кабинетът освободи досега заемалата длъжността София Торолова.

Тодоров е от квотата на Обединените патриоти във властта. Избиран е два пъти за народен представител от "Атака"– в 42-ото и 43-ото Народно събрание.

Магистър е по национална сигурност и отбрана от Военната академия "Георги С. Раковски".

С друго свое решение правителството определи вицепремиера Валери Симеонов за председател на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси към Министерския съвет. На тази позиция може да бъде само заместник на премиера.

Валери Симеонов и министърът на труда и социалната политика Бисер Петков ще представляват правителството в Националния съвет за тристранно сътрудничество, решиха още министрите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 6 години

КОГАТО ВИДЯ ТОЗИ ,СИ ПРЕДСТАВЯМ И ВОЛЕН ДО НЕГО И ТЯХНИТЕ НАГЛИ ,ХУЛИГАНСКИ ПРОЯВИ ИЗ СОФИЯ. СРАМ ! СРАМ ! СРАМ !НА КЪДЕ ВЪРВИШ БЪЛГАРИНО ? КАК ТЪРПИШ ТОВА ?

8

Анонимен

преди 6 години

Ще уредят невлезлите в парламента кадри.

7

1

преди 6 години

нацист и етнос,две противоположности,но в България всичко е възможно,това назначение на нациста е подигравка с целия български народ,но щях да забравя,думите на един поет,не народ а ***,беше написал той.

fallback