Снимка: Reuters
fallback

"За пореден път целият свят е разтърсен и шокиран от насилието над мирни граждани. За подобни действия няма оправдание". Това написа председателят на парламента Димитър Главчев в съболезнователен адрес до председателя на Камарата на общините на парламента на Великобритания Джон Бъркоу след терористичния акт в Манчестър.

Oще по темата
Той изразява най-дълбоки съболезнования и съчувствие към семействата и близките на загиналите и ранените.

"Позволете ми в този тежък момент да изразя най-искрена приятелска и човешка съпричастност и солидарност. Ние сме с вас и споделяме болката на Великобритания и мъката на засегнатите семейства", допълва Главчев, цитиран от пресцентъра на НС.

Той заявява, че България остро и решително осъжда всяка проява на тероризъм като грубо посегателство срещу Главчев изразява убеждението си, че този брутален акт ще обедини усилията на институциите, на гражданското общество и на световната общественост за още по-безкомпромисна борба с всички прояви на тероризъм и пожелава скорошно възстановяване на ранените при атентата граждани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Методи

преди 6 години

Жалко за терористичните нападки и невинните жертви. Тероризмът обаче едва ли ще спре. Причината е една. Несправедливото грабене на замните богатства на арабите, диктуване на начина на живот и сеене на "Американска демокрация" чрез харчене на оръжието което е невъзможно. Така че Бомбардировки = Тероризъм. Но баш виновнитв остават на сухо. Тримп приятелски посети наи - недемократичната арабска държава.

26

арести за убииците

преди 6 години

Обсебени от черни терористи дец а от малцинствата с е виждат перфектно даже на нагло престъпната видео техника.Софтуеристите доработват системи з а обемно обсебване с цел масови убиици заради особености в хран режима на нашенци в сравнение с тези на араби

25

демонтаж на камерите

преди 6 години

МАсови убиици ползват видео терористична и педофилска техника за отработване на важни анти човешки техники вкл обемни скенери за центриране на микро и нано импланти в телата на деца и учители,Отработват с е системи з а индивидуално и групово обсебване от терористи и масови убиици вкл з а обемно проникваш контрол следящ зомби вещества и пси активни спец наркотици вкл тип джихад на балканите

fallback