Снимка: БТА
fallback

Свиквам Националния оперативен щаб, за да оценим обстановката у нас след атентата в Манчестър. Това съобщи пред БНТ министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

Oще по темата
Според Радев обаче няма пряка заплаха за България.

На заседанието ще се обсъди дали да бъде завишена степента на готовност и дали да се увеличи охраната на стратегически обекти като летища, гари и пристанища.

При терористичната атака в Манчестър бяха убити 19 души, а други 50 бяха ранени. Това се случи на концерт на Ариана Гранде в "Манчестър арена" малко преди края му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 6 години

Ясно е, че както винаги ще преценят, че риск няма и че Ислямска Държава всъщност не съществува. Тази линия ще бъде поддържана до последно, после ще има кратък епизод на "не очаквахме, кой би си помислил", и след това - каквото дойде.

21

Анонимен

преди 6 години

Сигурно ще ги оценява както при пребиваването на Зауахири в България 1995 г.Главният секретар на МВР по това време Георги Ламбов: Тогава имахме спорове с министерството. Те бяха издали заповед за задържане. Казах им, че така не става, защото имаме опит със съседни страни. След ареста на някой такъв човек имаше по 3-4 атентата в съответната страна, а ние не бяхме готови да се защитим от атентати", заяви Ламбов. Затова решили да не правят нищо великите ни служби, защото ще си създадат още работа

20

Анонимен

преди 6 години

че вие от едни шведи не можете да опазите бабите по селата, да не говорим за по-сериозна заплаха, каквато са тея обучени войници, дето пресичат браздата всеки ден.

fallback