Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Всички, които аз смятам за виновни България да умира в ръцете ни, пред очите ни, са настроени против мажоритарната избирателна система. Това означава, че в нея има нещо, което ги плаши. Тази система е политически компас, заяви в студиото на "България сутрин" Костадин Костадинов, лидер на ПП "Възраждане".

Пред Bulgaria ON AIR политикът коментира казуса за националното гласуване за мажоритарна избирателна система, който непрекъснато предизвиква дебати в медийното и обществено пространство.

Костадинов не е напълно сигурен дали чистата мажоритарна система е най-подходящата за България, но, по думите му, пропорционалната не е добра за страната ни.

Лидерът на ПП "Възраждане" отбеляза също, че уважава действията на Слави Трифонов пред парламента, който настоява референдумът да бъде признат за задължителен и да се въведе в ход на национално гласуване.

"Всеки гражданин трябва да се научи да отстоява правата си! Трябва да накараме хората, които ни управляват да ни уважават!", отсече политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

RickeySkime

преди 3 години

Наша компания занимается расскруткой продвижение сайта буржунет совершенно не дорого. В случае, если у вас существует свой бизнес, тогда рано или поздно вы лично осознаете, что без оптимизация и продвижение сайтов сшау вас нет возможности работать дальше. Сейчас фирма, которая подумывают о собственном будущем развитии, должна иметь веб-сайт для seo продвижение сайтов google. продвижение англоязычного сайта в google- способ, используя который возможно приобретать новых покупателей, и дополнительно получить проценты, с тем чтобы рассказать об наличии вашей собственной производственной компании,

34

Някой

преди 6 години

До ПешоКатегорично отказвам да приема престъпници за управляващи (без значение колко леки или тежки престъпления са извършили и извършват). Всички управлявали от 1944г. до сега според мен са за съд. Без значение от имената на партиите и формациите им. И факта че няма НИТО 1 наказан ясно трябва да Ви покаже, че са от една единствена партия. Перачите, изнудвачите, фараоните и всички останали безгрижно продължават да цедят БЕЗНАКАЗАНО народа под закрилата на поредният образ на БКП!

33

Пешо

преди 6 години

До НякойЧе в коя държава управляващата партия не краде, няма черна партийна каса, не изнудва бизнесмени, няма обръч от фирми и не лобира?? Това са стандартни неща, особено характерни за по-малко развитите страни. Това не трябва да е критерий за нищо. Или смятате, че все пак има шанс управляващите политици да се задоволят с мизерните си заплати??

fallback