Снимка: архив, Булфото
fallback

Най-вероятно утре ще бъдат известни имената на новото ръководство на Агенция "Пътната инфраструктура", каза Николай Нанков, който пое длъжността министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета "Борисов 3“ от служебния министър Спас Попниколов.

Той потвърди, че смяната на ръководството на АПИ е част от плановете му. По думите му това ще бъде съгласувано с премиера, но вече има имена на членове на управителния съвет, които се обсъждат, съобщава "Фокус".

"Нека да мине днешният ден. В утрешния ден ще говорим конкретно за имена. Факт е, че в пътната агенция има изключително много неща, които трябва да свършим и забавени такива", коментира той и допълни, че утре най-вероятно ще станат ясни и заместник-министрите във ведомството.

"Водим разговори с коалиционните партньори, с ръководството за евентуалните заместници, обсъждат се имена", отбеляза той, като уточни, че те ще бъдат експерти и хора от бранша, доказали се в Европа и национално ниво.

Той обеща, че в министерството ще се създаде отличен екип "с глобалната цел, за да продължим със същите темпове да развиваме инфраструктурата на страната".

По думите му приоритетна остава и програмата за санирането.

"Продължаваме програмата, ще видим какво са направили колегите за тези три месеца. Доста бяхме критикувани по темата, доста предложения имаше. Моето лично мнение е, че програмата би трябвало да бъде оптимизирана", заяви министър Нанков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 6 години

Лазаров открадна 30 млн се оттегли безнаказано. Така става в България.

3

Анонимен

преди 6 години

Уважеми млади колеги и колежки! Ако някога някой ви предложи да работите за МРРБ и техните структури по места бягайте далече. Освен ако не сте бременна, или само по програма "страт в кариерата". Мизерни заплати, никой не те въвежда в работата, старите си къткат опита случайно да не станат ненужни. Ти се гънеш като куче от работа и си вечно виновен. Ползват те за изтривалка. И си вечно някъде между шамарите. И само гледай как летиш, ако се опънеш на шефа! Избягах! Не на шестия, на втория месец!

2

Анонимен

преди 6 години

Айде, тъ.пото червено протеже Пиринчо да си заминава. И на бридж е ***.

fallback