Снимка: Олег Попов/Dnes.bg
fallback

"Предаването на властта е важно да стане плавно и мъдро, както демокрацията го изисква. Ще положим всички усилия, старание и мъдрост да стане по-добро в България и да избегнем хаоса", написа премиерът Бойко Борисов на своята стена в социалната мрежа Facebook.

Oще по темата
Министър-председателят пусна снимки от предаването на властта днес в Министерски съвет и благодари на служебния кабинет за работата му.

"Винаги сме считали, че демокрацията е най-хубавото, което се е случило на България, тя не е само привилегия, но и задължение.

Благодаря на служебния кабинет за работата, свършена за провеждането на предсрочните парламентарни избори и за подготовката на българското председателство на Съвета на ЕС", завършва посланието на Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Край

преди 6 години

РЕФЕРЕНДУМА ?!? Или той народа е глупав за това така гласувал?

40

Абсурдистан

преди 6 години

Ех какво време настана. Настана времето Бойко Борисов да ме учи на демокрация. Представяте ли си такъв абсурд в реалността?

39

Анонимен

преди 6 години

До 2020 ще се отпускат евросредства ,спокойно сега ще си крадат от обществени поръчки и няма кой да ги закача,пак ще има 390 000 хиляди лева за 100 лампи за тунела Ечемишка а те струват 5 хиляди лева и това е само за едни лампи а колко много обществени поръчки са и всички отчитат процент на партия ГЕРБ ,ГЛАВБОЛГАРСТРОИ НЕ ЗНАМ КАКЪВ ПРОЦЕНТ ДАВАТ НА ГЕРБ АМА Е ГОЛЯМ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ СА ЗА ТЯХ.ДАЙ И НА ДРУГИ ФИРМИ БОЙКО ДАЙ ХЛЯБ И НА МАЛКИТЕ ФИРМИ СТИГА С ТИЯ ПРИБЛИЖЕНИ САМО ДО ТЕБ МУТРОО.

fallback