Снимка: Dnes.bg
fallback

Председателят на Алианса на либералите и демократите в Европа /АЛДЕ/ Ханс ван Баален призова ГЕРБ да не сформира коалиция с крайно десните Обединени патриоти, съобщават от пресцентъра ДПС.

"Бъдещето на България като конструктивен член на Европейския съюз би било много по-успешно, ако коалицията се сформира с проевропейски ориентирани партии", пише в съобщение на АЛДЕ, цитирано от ДПС.

"Движение за права и свободи е такава партия, защото през годините, както в групата на АЛДЕ в Европейския парламент, така и в българската политика, ДПС се доказа като надежден защитник на доброто управление, свободата и демокрацията", се допълва в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Мънго Джери

преди 7 години

Либералите са по-вредни и от комунистите! Либералите толерират корупцията! ДПС е емблематична корупцийонна организация - етническа мафия и както се вижда те я приемат и подкрепят! Същите добрали се до властта на практика с политиките си създават условията да избуят всякакви крайни движения обикновенно докарващи войни! Това което се случва сега в ЕС е следствие техните политики! Либерализма е другото лице на свободията и анархията!

45

ognyanz

преди 7 години

Решението е просто: един състав на правителството - за вътрешно ползване, и друг - за пред Брюксел. На пръв поглед звучи абсурдно, но всичко може да се измисли. Например двама-трима министри от ДПС без министерства (или както казват - без портфейл), които само да имат за задача да доказват пред Брюксел колко добре следваме либералните принципи.

44

ГЕРБСП=КОЙ

преди 7 години

ДПС са полит мафиотска РУСКА СТРУКТУРА и като такива успешно си партнират по места със другата полт мафиотска полит структура МВРо и обединените

fallback