Снимка: кадър, Bulgaria ON AIR
fallback

"Влизаме с воля за развитие и реализиране на всички идеи, които бяха много добре представени в нашата програма, и смятаме бързо и активно да ги реализираме".

Това каза пред Bulgaria ON AIR Полина Цанкова от "Воля", която е и сред народните представители, прекрачили за първи път прага на пленарната зала.

Тя сподели, че се надява, че партията на Веселин Марешки ще бъде поканена на преговори за съставяне на кабинет и посочи, че основните точки, за които тя и колегите ѝ ще настояват, са подпомагане на малкия и среден бизнес, борбата с корупцията и стимулирането на раждаемостта.

"Искам моите деца да останат да учат, да живеят и да работят в България. Затова те трябва да получат една сигурност. Приемам го като лична кауза да се боря занапред", увери тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 7 години

плюйте колкото си искате, но ние спечелихме и ще печелим пак! скоро вашия руско-антибългарски президент който раздели нацията няма да е вече президент и пак ние ще спечелим ! Аре марш в СИБИР !

18

Анонимен

преди 7 години

И за тези крадльовци ще има местенце на хранилката, стига да целунат на Тиквока шлифера и слушкат. Ще получат парче от баницата но трябва да покажат послушание, липса на мнение, съгласие и покорност. Когато Тиквока се убеди в "качествата" на волевите, ще им даде шанс да захлебват.

17

Анонимен

преди 7 години

ФАРМА-МАФИЯТА - ДАЛЕЧ ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ.

fallback