fallback

Бъдещето за десните партии е да потърсят начин да работят заедно и да изградят стабилна алтернатива във властта. Надяваме се бързо да започне работа новото правителство и да бъдат взети мерки за обезопасяване на границата с Турция. За тази цел трябват бързи интеграционни процеси в рамките на ЕС. Трябва бързо да получим подкрепата на Европа, каза Найден Зеленогорски от "България на гражданите" пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че има теми, с които имат сходно мнение с "Обединени патриоти" като битовата престъпност и референдума в Турция. Но въпреки това остават в опозиция.

"Ние искаме да сме в конструктивна опозиция и да даваме експертни решения. Нашите опасения са, че ще бъдат вдигнати осигурителните тежести на българските граждани. Искаме намаляване на ДДС на 18% и увеличаване на прага на регистрация за бизнес от 50 хил. на 200 хил.", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Джундрьо

преди 7 години

Кои бяха тия десните? АААА Зеленогорски, Надка Михайлова и т.н. Тези които играха кючек с Кирил Рашков и подкрепят гей-парадите. ТЕ СА!ВЕРВАЙТЕ ИМ!

22

КАТО ЦЯЛО

преди 7 години

- Като не ме харесвате ще изчезна само за Вас!

21

ognyanz

преди 7 години

До "Комунистите ограбиха-Провалилата се БСП": Пак ли те спешиха да правиш copy/paste? И какво има общо това, с парите, които ще даваме за Сирия и Афганистан? Започвам да се съмнявам да не би да си по съвместителство някой чистач или охранител на Раковски 134.

fallback