fallback

Коалицията Обединените патриоти е несигурна като такава, на нея не може да се разчита, твърди напусналият преди месеци обединението Димитър Байрактаров.

В студиото на "Денят ON AIR" политикът заяви, че не съжалява за решението си да си тръгне от Патриотите. Избор, който е направил по морални и принципни съображения, както посочва той.

Oще по темата

"В Обединените патриоти участват три различни субекта. Партиите Атака, ВМРО и Национален фронт за спасение на България (НФСБ) имат коренно различни разбирания за провеждане на политика. И в трите субекта няма подготвени кадри, с малки изключения", каза политикът пред Bulgaria ON AIR.

Байрактаров допълни още, че всяка една негова дума, казана при напускането му на коалицията, днес се е потвърдила. Също така той не изключи възможността с тръгването си той да е повлиял и предизвикал отлив на гласоподаватели.

"Решението ми бе плод на мой задълбочен анализ, който се случи едно-към-едно. Всичко, което съм казал вече е на повърхността".

Според бившия народен представител Обединените патриоти вече не са водеща партия в патриотичния сектор.

"Коалицията показва, че тя не е управлявана както трябва. Не се взимат правилни решения и, сякаш, "каруцарският" език взима превес", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

ognyanz

преди 7 години

Димитър Байрактаров се оказва в момента полезният човек, щом работи за разцепването на ОП. И за това му се дава думата. Какво по-добро за Бойко от това да ги разцепи и да ги разиграва като пишман-реформаторите.

21

...

преди 7 години

Болен Сидерастов, Шкембе войвода и другия даже не го знам кой е от тая коалиция! Но и в трите партии БГ патриотизма е доста по малък отколкото на Шин Хай Цу един китаец дето живее в Китайскаия град Сужоу провинция Анхуей и никога на е чувал за България! Тия там са такива продажници, че ако Ердоган или кой да е друг им предложи достатъчно пари ще продадът предадът и собствените си майки и деца даже! Виждали сме го това и го знаем!

20

Анонимен

преди 7 години

Волен не знам преборил ли е наркотиците, но Шефа на съюза на артистите - Христо Мутафчиев, КАТ жго хвана пиян-залян да шофира.....точно както твърдеше Волен, че се напива, ама май никой не забеляза. целта беш да ударят Волен. А че артистите са едни впияначени хипита е истина.

fallback