Снимка: архив, БулФото
fallback

БСП не е първа политическа сила на тези парламентарни избори, но резултатът й е много голяма победа за левицата, каза Елена Йончева пред Нова тв.

"Това е много голяма победа, защото има почти един милион гласоподаватели, които са дали своя глас за левицата - това е повече, отколкото през 2013 г. и два пъти повече, отколкото на последните парламентарни избори", коментира Йончева.

По думите й днешният резултат на БСП е повече, "отколкото на първия тур на последните президентските избори".

Йончева смята, че големият проблем на тези избори е, че не е имало дебат и сблъсък между партийните лидери.

Според нея "битката й с Бойко Борисов в предизборната кампания" е била загуба за всички, защото на избори трябва да има истински политически дебат и да се говори за политики.

"Не трябва просто да се хвърлят лъжливи обвинения и да се говори за есемеси", заяви Йончева.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Пу, пу както правят

преди 7 години

Много злобна физиономия. Дано в живота не е такава. Тя Захарова и тя е известна с дебелашките си изказвания, ама поне се опитва да изглежда женствена. Тази като я погледнеш и направо ти става ясно какъв човек е. От кога е снимката?

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонименpadna predi vreme ot motora na stani6ev

29

ДАНИ БЛИНТ

преди 7 години

ЙОНЧЕВА , ЙОНЧЕВА ... ВСЕ ЕДНО ХОЛАНДЦИТЕ ДА СЕ УСПОКОЯВАТ С МОТИВА , ЧЕ В МАЧА С БЪЛГАРИЯ СА ВОДЕЛИ ИГРАТА С 70 - 30 % , ИМАЛИ СА 10 ГОЛОВИ ПОЛОЖЕНИЯ ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ , ИЗПЪЛНИЛИ СА 10 КОРНЕРА ПОВЕЧЕ ...НО РЕЗУЛТАТА Е 2 : 0 ЗА БЪЛГАРИЯ ...

fallback