Снимка: Президентство
fallback

Президентът Румен Радев се срещна с главния прокурор на румънската Национална антикорупционна дирекция Лаура Кьовеши, съобщиха от прессекретариата му.

Разговорът се e състоял на "Дондуков" 2 по покана на държавния глава, отправена към Лаура Кьовеши още през ноември м.г.
 
По време на срещата е бил обсъден румънският антикорупционен модел и е бил изразен интересът на двете държави за по-тясно сътрудничество в борбата с корупцията.
 
Още като кандидат-президент Радев заяви, че смята да се запознае с румънския модел и го определи като истинска съдебна реформа. 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Ало другарите

преди 7 години

Другарю Радев,корупцията е ясно на всички как се бори-СЪС СЪД,а не със широко затворени очи!Хората,които ви издигнаха за президент,ДНЕС СПИРАТ ИЗДАНИЕТО НА САТИРИЧЕН ВЕСТНИК`ПРАС ПРЕС`.И не се оправдавайте със Пеевски,вярно той е първия виновник за това,но зад дебелия му гръб,да не кажа друго,по гнусно нещо,стоите вие страхливите политици,които нямате капка достойнство.Защо се страхувате,да се видите с истинските си лица в профил и анфас,дори и като карикатура.Подли кучета сте всички.

26

ТОВА Е ЦЕЛТА НА РАДО

преди 7 години

...да цуне комисионната за самолетните доставки!Не нам...не нам...не нам....ха,ха,хаааааааааааа

25

Сандо

преди 7 години

в Румъния нище не става без да се бурта, плащат дори за сватба, покупка на апартамент за издаване на нотариален акт, и тн .... тия там са в пъти по зле от нас

fallback