Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Червената шефка Корнелия Нинова определи като лоша новина проблемите с Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж" и припомни, че БСП от месеци предупреждава, че има рискове за усвояването на европарите по нея.

Oще по темата

"Дойде време "г-жа Лъжа" (б. ред. така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и политици от неговата партия наричат Корнелия Нинова) да пита за истината. Защо, г-н Борисов, на 10 февруари получаваме писмо от ЕК, в което се казва, че замразяват плащанията?", попита тя.

Нинова коментира, че Брюксел замразява плащанията заради липсата на прозрачност, на конкуренция при избора на външни експерти, съмнения за измами.

Лидерът на БСП предупреди, че такова нещо ще последва по ОП "Околна среда", ОП "Морско дело и рибарство", фонд "Вътрешна сигурност" и фонд "Убежища, миграция и интеграцията" и постави въпроса кой ще понесе политическата отговорност.

"Ако последват и следващи спирания на пари, ще се дължи на управлението на Бойко Борисов", настоя Нинова.

Соцлидерката припомни, че Бойко Борисов е заявил, че ако някой вкара повече пари от него в страната, ще му ръкопляска прав 30 минути.

"Какво ще направи заради това, че хора в неговото управление отнеха на България 350 млн. лева?", попита тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

146

бай ганю

преди 7 години

До безпартиенмного от нас помним но има % които са късопаметни социалистите в управлението не са нищо повече от мафия разхищаваща и крадяща народни пари а таз другарка квото и да ви каже ще е популизъм

145

Анонимен

преди 7 години

Не е много ясно защо замразяват парите. ЕК трябва ясно да го каже, а не хамелионът Нинова.

144

Анонимен

преди 7 години

До Тя е, казва се:Забравихте ли, че тя беше видна СДСарка?!. На 28 г. (1997) отиде едновременно на върха на две богати предприятия -Техноимпортекспорт и Техноимпекс. С две години трудов стаж. После премина от дясното в лявото. Е, вярвайте й, естествено и на БКП. Както се казва: без коментар.

fallback