fallback

Общ преглед


Президентът Румен Радев публикува снимки от първата си визита в чужбина като държавен глава. Кадрите са от самолета Спартан, с който пътува той и делегацията.

Албумът е озаглавен "Първи полет като държавен глава на Република България", а снимките в него са дело на Валентин Николов - фотографът на президентството.

На една от снимките се вижда работата на президента в самолета.

Първата визита на Радев като президент е в Брюксел. За да стигне до там, той и екипът му избраха да пътуват с военния Спартан, а не с правителствения Еърбъс или Фалкон, тъй като пътуването с военната машина излизало по-евтино.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

112

Митака

преди 7 години

Генералът ще лети с каквото си иска, защото може и защото така иска! Изключително ми е радостно за гадните нещастни ***, в което число влиза и по-голямата част от мръсното журналистическо племе, които се пръскат от злоба. Пиите си успокоителните, смърдели смешни нещастни, щото ви чакат още много много тежки години на злоба хахаха

111

az

преди 7 години

ама много символично се получи... първо посещение на наш главнокомандващ(държавен глава), който е бивш военен с военен десантен самолет в центъра на Брюксел ... тва стрес тест на летището ли им правихме?! :) :) :)

110

Брюкселска Зелка

преди 7 години

Тея в Брюксел са се почудили каква е тази музейна антика дето каца на летището... Браво, нека им покажем, че сме музейна държава и ценим реликвите, може следващия път и със запорожка да отиде, ще е много забавно...

fallback