Снимка: Архив, Булфото
fallback

За мен не е изненада изборът на професор Огнян Герджиков за служебен министър-председател. Мисля, че той може да се справи със задълженията на този пост. Очакванията от служебния кабинет са честни и демократични избори, което е и задачата на назначеното от държавния глава правителство. Това заяви доц. Милен Михов от Патриотичния фронт в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR по повод избора на проф. Огнян Герджиков за служебен премиер.

"Несъмнено присъстват хора с административен опит, познаващи съответните министерства и работили по постове в различно време в администрацията на това съответно министерство. Би било добре, ако проф. Денков наистина стане министър на образованието", каза народният представител.

"Според мен са търсени хора без оглед на техните политически пристрастия и политическа биография. Демонстрира се една надпартийност, а може би такъв е замисълът на съветниците на президента", допълни доц. Михов в коментар на известните до момента имена, които ще бъдат част от служебния кабинет.

Освен служебното правителство народният представител от Патриотичния фронт коментира и речта на президента Румен Радев, която разбуни духовете в коалицията "Обединени патриоти".

Милен Михов подчерта, че в своята реч държавният глава е споменал много важни аспекти, които Патриотичният фронт и Красимир Каракачанов в кандидат-президентската си кампания са поставили.

Разединението, което се наблюдава при Патриотите, е вследствие на натрупани разминавания в поведението по време на процедурата по полагането на клетва на държавния глава, допълни Милен Михов.

"Това е един мимолетен инцидент, който не мисля, че е особено съществен. Това само показва, че има фактори, които са заинтересовани да видят разединение в Обединените патриоти и използват пропагандни, лъжливи новини и симулации", категоричен е депутатът.

Запитан дали "Обединените патриоти" ще се явят единни на предстоящите парламентарни избори, доц. Михов отговори твърдо с "Да!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Кой

преди 7 години

Как да му вярвам 5 пъти каза, че не иска и няма да стане премиер. Кой го принуди?

12

Анонимен

преди 7 години

разбира се по-добре "мачо" като Мутрафона.в това правителство има три професори, двама доценти, един действащ генерал и двама доказани експерти като Семерджиев и Ананиев.алтернативата - "калинките" назначени на по 27 години.

11

naco

преди 7 години

Колкото и "НАДПАРТИЕН" е Румен Радев!? Но така ще бъде,какво друго искате след като ВСИЧКИ така наречени "партии" в България са ВОДЕНИ,"РЪКОВОДЕНИ" то ЧЛЕНОВЕ на ДС!?

fallback