Снимка: БТА
fallback

Общ преглед

Премиерът в оставка Бойко Борисов заръча на министрите си да са готови за смяната на властта в петък и пожела успех на служебното правителство.

Oще по темата

Днес е последното заседание на кабинета, преди той да бъде сменен от кабинет, назначен от президента Румен Радев. Премиер в него ще бъде проф. Огнян Герджиков.

Борисов благодари на министрите и на медиите, "които ни отразяват повече от две години".

"Направихме доста, сигурно можеше и повече. Да пожелаем успех на служебното правителство. Най-вероятно в петък ще стане смяната, така че имайте готовност", нареди Борисов на министрите си.

По думите му излишъкът в бюджета към януари ще достигне 1 млрд. лева. "Така че всякакви оценки от нашите опоненти - надявам се да постигнат нашите резултати и тогава бих ги приел с радост", каза премиерът в оставка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА на теб драбният шриф няма да ти помогне да оневиниш Герб,защото много сме тия които точно заради алчността на БСП подкрепихме Герб с надеждата да са по-честни ,но за мен дето никога не съм гласувал за БСП точно заради тяхната ненаситност и алчност и затова разбрах ,че отново съм сгрешил с избора си и със сигорност вече казвам ,че БСП все още са си на власт,независимо дали се казват ДПС или Герб там са си само комунисти.Затова сме на този хал. Комунистите са проклятието на България

83

Честен човек

преди 7 години

Цветан Цветанов попитал радио Ереван: -Как да направим така, че Бойко Борисов да остане велик като Васил Левски ?Отговорили му: Ми обесете го !

82

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 93Едрият шрифт не ти помага с нищо.Кога и видял от БСП нещо добро за народа?Но вие,комунистите около БСП сте свикнали да живеете окаяно,само за "другарите"да има милиони в сметките им,палати,привилегии и власт.Народ,който си заслужава съдбата.След БСП дълго няма да можем да си оправим държавата,не дай Боже,да направят някоя непоправима глупост с московската геопоитика.

fallback