Снимка: БТА
fallback

Шефката на БСП Корнелия Нинова не остана длъжна на нападките на лидера на ГЕРБ и премиерът в оставка Бойко Борисов.

Oще по темата

"Гледам националната среща на ГЕРБ преди да тръгна за тържествения ритуал по встъпването в длъжност на Румен Радев. И какво ми прави впечатление? Бивши членове на БКП и партийни секретари плюят комунизма. А баш комунистът, когото един колега определи като човекът, който е разтривал ушите на Тодор Живков, води сеанса по психоанализа", скочи тя в социалната мрежа Facebook.

Отговорът й беше провокиран от думите на Борисов, че социалистите са "подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни", били спечелили президентските избори с коварство, а стилът на БСП бил да руши и да взривява църкви. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

132

Анонимен

преди 7 години

*** означава мека седалищна част!

131

Анонимен

преди 7 години

Не харесвам др.Нинова, но за ген. БОКО е права. Народът е казъл-"когато ти е *** г.за, не го подавай другите да ти го миришат". Писна ми от непрекъснатото плюене на Боко- комунистите такива , онокива, главорези и т.н. Какви бяха родителите?Кой ставаше офицер? Кой отиваше да учи в Симеоново? Кой лижеше и мажеше пред фамилия Живкови? Антикомуниста....!!!!! Не! Нагаждача! Този който е карал изключително бедно детство, ядяйки филии с мас, доката всички ние останалите-трюфели! Отивай си вече.....!

130

Анонимен

преди 7 години

как да нямат собственност всичко беше тяхно дори и жените общи

fallback