Снимка: БСП
fallback

Лидерката на БСП Корнелия Нинова каза на новоизбрания президент Румен Радев, че е горда с него.

Това стана по време на официалната церемония по встъпването в длъжност на новия държавен глава пред Паметника на незнайния войн.

"Гордея се с теб и знам, че ще бъдеш достоен президент". Това бяха думите, с които лидерката на социалистите поздрави президента Румен Радев.

Oще по темата

На събитието в центъра на София бяха народни представители от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ, председателят на БСП-София Калоян Паргов и много граждани, информират от пресцентъра на левицата.

Кадри от церемонията, публикувани от "24 часа" пък показват, че Нинова не е така добронамерена, когато се засича с лидера на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Двамата си разменят няколко реплики, вероятно посветени на поредния скандал между двете партии.

Сутринта, пред актива на ГЕРБ, лидерът Бойко Борисов нарече БСП партия, която е разрушавала, взривявала и убивала. Малко по-късно Корнелия Нинова коментира изказването му в профила си във Facebook като обяви, че бивши комунисти плюят комунизма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

анна

преди 7 години

Тя е влюбена......

24

Ddd

преди 7 години

Ако Нинова си мисли че Радев спечели изборите заради нея, много се лъже. Ако Радев продължи да я прегръща така и за в бъдеще,, авторитета му много бързо ще падне под нулата.

23

Анонимен

преди 7 години

Соцлидерката поздрави новия президент на церемонията.................................................Соц-лидерката?Та нали в соц-парията БСП има най-много милионери?Капталист-лидерката поздравява и тя не знае кого...

fallback