Снимка: архив Булфото
fallback

Шоуменът Слави Трифонов предаде на главния прокурор Сотир Цацаров папка с нарушения при гласуването на референдума. Това стана по време на едночасовата им среща в Съдебната палата между телевизионния водещ и главния прокурор. Срещата бе организирана по искане на Трифонов.

Oще по темата

"Оказа се, че с главния прокурор сме на едно мнение по много въпроси", коментира след разговора Трифонов. Той отново подчерта, че партиите не се съобразяват с мнението изразено от суверена на референдума.

Попитан какъв е следващият му ход той каза: "Ще отговоря като Царя - когато му дойде времето".

Нарушенията, които шоуменът предаде на главния прокурор, са установени от доброволци от екипа на предаването и от адвокати по време на изборите.

Трифонов даде за пример като нарушение и това, че са раздадени 350 000 плика по-малко, а в закона се посочва, че при референдум се брои плика.

"12 000 гласа по-малко, т. е. 350 000 плика по-малко", пресметна Трифонов.

"Всички партии са задължени да приемат резултатите от референдума. Политиците и сегашният парламент не се съобразяват с решенията на собствения си народ - суверена. А, аз какво да направя, да се запаля ли?", попита риторично той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 7 години

"По делата ще ги познаете."Дотук чух вой на лeшoяди и платени ку..., пардон ***. Скоро ще ви измете народната справедливост и ще търсите миша дупка...Браво, Слави! 5 000 000 българи са за промяна, треперете ***, идваме за вашите глави...

36

Анонимен

преди 7 години

До глас от народа.А така значи,в България могат да се занимават с политика,само платено избраните шментикапели,а другите нямат право.БРЕЙ!

35

Анонимен

преди 7 години

До nick.А защо Цацаров не разпита нашите изедници-политици,за техните овшорки,или само едни хора са по хора от другите ли.Слави е проверяван 100 пъти,да намериха нещо не редно?

fallback