Снимка: Булфото, архив
fallback

Ако съм искал да стана политик, досега да съм станал. Това заяви ловецът на бежанци от Ямбол Динко Вълев пред Нова тв. Той беше категоричен, че няма да влиза в политиката, но има идеи, които е споделил с премиера в оставка Бойко Борисов.

"Мразя бежанците, защото те не бягат от войната, а искат някой да ги издържа", каза той.

Oще по темата
"Бях в Харманли и смятам, че направих всичко възможно да се стигне до консенсус. Исках да покажа на народа, че когато имаме проблеми сме като едно голямо семейство. Трябва да се подкрепяме и да бъдем един до друг", каза Динко.

Според него не може бежанците да се вдигат на бунт, при положение, че страната ни ги е приютила. "Те трябва да се върнат по родните си места или да ги върнем на Ангела Меркел, която много ги иска", заяви той.

Динко похвали и Бойко Борисов. Според него той е човек на ниво, който си върши работата добре.

Динко не успя да коментира факта, че сирийска бежанка е пазила българските служители в лагера в Харманли, когато е избухнал бунта, тъй като е бил на дискотека до 7 ч. и все още не е пускал телевизора.

"На мен ми обещаха, че нито в Ямбол, нито в село Бояново няма да има бежански лагер", увери той, без да уточнява откъде е дошло обещанието. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

Димитър Господинов

преди 7 години

Динко, попитай баба си как нейната баба е бягала от БЪЛГАРСКО в ТУРСКО и в ГРЪЦКО и после ти бе майчин син вързваш със свински опашки.Ако беше мой син с две ръце щях да те гушна.При пра пра пра дядо ти нямаше ли бандити

117

Защо ?

преди 7 години

Защо на такива селски ачове се дава гласност по медиите ? Един такъв т_панар скоро и в политиката ще влезе и ще гласува закони. Същото е и с Митю Пищова, Петното, оня варненския рапър и още и още...

116

Анонимен

преди 7 години

Тоя го лансират, а Перата го съдят! Не е странно! Тук е Бойкостан и Динко Го харесва! Щото бил мъжкар като него.

fallback