Архив: Булфото
fallback

Правителство в този вид не отговаря на интересите на България. Това каза пред камерите на Bulgaria ON AIR депутатът от ДПС Петър Чобанов.

"Това са партии, които са ксенофобски, тази власт нямаше как да бъде трайна и да донесе просперитет на страната", каза той и допълни, че в този смисъл оставката на кабинета е логична

Относно участие на ДПС във властта Чобанов уточни, че Движението има експертен потенциал да участва в управление, но на изборите ще се види каква ще е новата конфигурация в новото Народно събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

Аз си мислех, че с този сме се простили завинаги. Пак ли иска да го клатят в бял автобус.

11

рррррррррр

преди 7 години

Унуфрийй, ти от коя клоака изпълзя, бе? Как ти е новото апартаментче, къде беше? За две години май яко огладняхте, мекерета с мекерета! За да сте на власт сте готови на маймуни да се направите, ей го твоя пряк началник чак за президент си кандидатира, само и само да лапне някой лев!Гледам бая си угоил мутрата, само да знаеш как ще ти се израдват мантустините от панделата, та да разбереш що е това ксенофобия! Ще има заря в задния двор всяка вечер, айде честито! Много здраве и на ментакис!

10

Анонимен

преди 7 години

12 - прав си! Меко казано - ***!

fallback