Снимка: Dnes.bg
fallback

ГЕРБ в момента бягат от властта, те се уплашиха от наказателния вот. БСП ще се бори в коалиция на следващи парламентарни избори да е първа политическа сила, съобщи на пресконференция в Хасково депутатът от "БСП - лява България" Чавдар Георгиев.

Във Велико Търново пък членът на Изпълнителното бюро на Столетницата Весела Лечева обяви, че левицата има готовност и мобилизация да участва на предсрочни избори.

Според нея резултатите от президентските избори са доказали, че когато БСП има кауза, партията може да бъде мобилизирана и организирана за да може да побеждава.

Лечева посочи, че от БСП не очакват дестабилизация в държавата до провеждането на предсрочните избори, защото има действаща конституция и правила при подобни ситуации.

Тя подчерта, че с подаването на оставката си премиерът Бойко Борисов е искал да спаси себе си, но по този начин ще "погребе и партия ГЕРБ".

По думите й, параметрите на проектобюджета, подготвен от управляващите, не дават заявка за осъществяване на реформи.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

123

Анонимен

преди 7 години

БСП - ДПС - Патриоти - здрави елементи от РБТака стабилно правителство да не може да го бутне боко независимо колко пари налива сорос в протести.После бързо излизане от ЕС и НАТО, и участие в Евразийския като една от страните основателки.Да ги видим американските нпо-та какво влияние ще имат тогава.

122

до 137

преди 7 години

че те досега бяха комунисит и милиционери във ластат? Бойко и Цветанов какви са?

121

сравнвние

преди 7 години

Да виждаме Йотова се е така напомпала ,че скоро ща надмине Фидосова!

fallback