Снимка: БТА, архив
fallback

Кандидатът за президент от РБ Трайчо Трайков заяви, че БСП не трябва да приема победата на Румен Радев като своя.

"Това не беше глас за тях, а вот срещу системата и едноличната власт, независимо от кого е представлявана", коментира той пред bTV.

Трайков каза, че е гласувал "за демокрацията".

"Разочарован съм най-малко от миналата седмица, защото хората гласуваха анти системата, както го направиха и в САЩ с Тръмп", допълни той.

Макар че изрази съмнение, че Радев познава правомощията на президента, Трайков каза, че от него ще се изисква работа като държавен глава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 7 години

На хората им писна от "спасители-философи". Всичко което беше изградено се разсипа, за да се изгражда наново. Западният модел работи не и без помощта на краденето от колониите. В България винаги се скача от една крайност в друга. Пари няма за да си позволявате да правите някои промени. Сега последно ще имали Белене или то няма икономика, но ние сме толкова богати, че можем да си позволим всякаква електроенергия.

13

Буратино

преди 7 години

Нашият вот беше лично срещу Цвета Караянчева-сътворила най-мащабната политическа чистка в Кърджали след 1948 година.Уволни читави хора и на тяхно място назначи бивши агенти на ДС,чиито единствени достойнства са,че много слушкат и много папкат.

12

Demokrani

преди 7 години

Po 6 referenduma vsiaka godina! Po-chestichko pitaite suverena i po-vnimateno slushaite kakvo iska bg narod! I barzichko izpalniavaite! :-)

fallback