Снимка: Bulgaria ON AIR

Ние загубихме доверие в обществото след несполучливия ни вариант с кабинета "Орешарски". Затова си мисля, че бъдещата победа на ген. Радев ще бъде един от първите моменти на това, че хората ще започват да връщат доверие в нас.

Това каза големият български актьор, бивш министър на културата и зам.-председател на БСП Стефан Данаилов пред Bulgaria ON AIR. Той сподели, че в момента редиците на партията са много добре, сега настроението е съвсем друго, партията има желание за работа.

"При предстоящи парламентарни избори вече ще е много важно да докажем, че ние сме по-различни", подчерта той.

Данаилов сподели, че е решение на ръководството на партията за оставки да се говори след датата на 13 ноември. Има и решение затова да не се водят никакви разговори с председатели на партии и организации за помощ.

"Това е, което прави ГЕРБ. Ние се обръщаме към хората", заяви Данаилов пред Симеон Белев и Лора Инджова.

По думите на актьора патриотизмът, който излъчва ген. Радев, ще привлече повече от симпатизантите на Патриотичния фронт.

"Кандидатурата на ген. Румен Радев я предложи Корнелия Нинова. Тя ме покани в кабинета и ми каза за ген. Радев.", разкри Данаилов.

На въпрос дали допуска предсрочни избори през пролетта, зам.-председателят на БСП отговори утвърдително. "Не е известно Слави Трифонов дали няма да направи друга структура. Виждате какво става с Веселин Марешки, той изявява, че ще прави също политически проект.

Това значи, че ще има разместване, така че датата 13 е много важна и е много важно какво ще е решението на Бойко Борисов", посочи Стефан Данаилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase