Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Реформаторският блок ще подкрепи Цецка Цачева на втория тур, обяви лидерът на СДС Божидар Лукарски след Изпълнителен съвет на РБ.

Oще по темата

За него на "Раковски" 134 дойде самата Цачева с вицето си Пламен Манушев. На Съвета не участва ДСБ, но беше здравният министър Петър Москов. 

"Призовах лидерите на РБ, без Радан Кънев, да призоват гражданите, които не желаят отново управление на ДПС и БСП, да ни подкрепят", заяви Цачева, според която изборът е ценностен - има двойка на левицата, подкрепена и от ДПС, и на десницата.

"Нашата двойка гарантира европейското развитие на България и членството в НАТО", каза още тя.

Според кандидата на ГЕРБ обществото ни има нужда от справедливост, което за нея означава продължаване на реформата за съдебната власт.

"Няма да се подвоумя, ако е необходимо, да използвам правомощието на президента да внеса и законопроект за изменение на Конституцията", заяви тя.

Цачева се обърна към активните, към младите хора, към гласувалите с квадратчето "Не подкрепям никого" да я подкрепят на втори тур.

Тя обяви и че е готова да се срещне с кандидата на Блока Трайчо Трайков, за да го пита иска ли червен генерал да стане президент.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

Ганчо

преди 7 години

Г-жа Цачева, ако тези са Ви подкрепата, Вие сте загубена. Техните партии се събират в един файтон и остава място за още доста хора. Това са хора които избягаха от СДС и предадоха идеята СДС. Човек един път предал кауза, винаги може да предаде и втори път. Жалко за вас, харесвах Ви в отделни етапи на политическата Ви кариера, но Ви подхлъзнаха с президентството.

117

Васо

преди 7 години

ББ, ЦвЦв и ЦЧ са триж по червени от червения генерал.

116

Анонимен

преди 7 години

реформаторите зад Цачева ! УАУу ! ми те са 10-тина човека вече

fallback