Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Патриотите искат да се засилят мерките за охрана на границите ни и да се разреши използването на водни оръжия, бомби, даже гранати, ако се налага, за да не премине нито един нелегален мигрант оттам.

В тази връзка те внасят проекторешение в деловодството на парламента, за да има документ, който да регламентира затегнатия режим за охрана на браздата.

Oще по темата

"Независимо дали са бежанци или икономически мигранти, те нарушават законите и неприкосновеността на границите ни, така че срещу тях трябва да се разреши използването на физическа сила и огнестрелно оръжие", смята съпредседателят на ПФ Валери Симеонов.

Освен това патриотите искат всички бежански центрове да бъдат преобразувани в затворен тип, да бъдат преместени извън градовете и селата и да не се разкриват нови.

"Издръжката им пък не бива да е на гърба на българските данъкоплатци, а за сметка на ЕС като правителството поиска допълнително средства за това", посочи Симеонов.

Той призова кабинета да пристъпи и към подписване на споразумение за връщане на нелегалните не само с Афганистан, но и с Ирак, Пакистан, страните от Северна Африка, защото мигрантите идват основно от тези страни, а България не е виновна, че държави от Западна Европа с агресивната си политика са причинили човешкия поток.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

ФАКТ

преди 7 години

"Патриотите " ни баламосват с бежанци/от които никой не иска да остане тук/, а по селата престъпността е УЖАСЯВАЩА! За бурканите и пенсията, или само за купона се гаврят с бабите ни ! А Борисов и патриоти-мекерета ни баламосват!

34

САМО ПИТАМ

преди 7 години

Откога московските мекерета станаха "Патриоти"?

33

Анонимен

преди 7 години

И ПИТБУЛИ ДА ОБИКАЛЯТ КРАЙ ОГРАДАТА.ИЗЛИЗА ПО-ЕВТИНО ОТ ГРАНИЧНАТА ПОЛИЦИЯ ПРИ 100% сигурност.

fallback