Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Астрологът Даниела Евстатиева потвърди прогнозите на социолозите и даде най-голям шанс на предстоящите президентски избори на кандидатите на ГЕРБ и БСП - Цецка Цачева и ген. Румен Радев.

Според госта на "България сутрин" Цачева, която е родена на 24 май, кореспондира интересно с Румен Радев (18 юни).

"Те са на една и съща зодиакална територия - много сериозна конкуренция са, но не са на голямо отстояние и нямат голям размах на идеите си. Двамата имат много силни позиции", каза астрологът и прибави към тях кандидата на АБВ Ивайло Калфин, роден на 30 май.

"Тези трима кандидати ще се ползват с най-голяма популярност сред хората", настоя гостът на Bulgaria ON AIR.

По думите на Даниела Евстатиева датата 6 ноември е доста особена, защото иска хората да се развличат и да спортуват, както и да имат мнение и да взимат решения.

"6 ноември показва скрита вътрешна енергия. Този ден не толерира нищо, което не е организирано и не е ясно като послание. Характеристиката на деня изисква кандидатите да бъдат представители на водните и земните знаци. Рождените дати на кандидатите са между граничниците, те са между знаците", разясни астрологът.

Според звездите на изборите има интересни представители на знака овен - Красимир Каракачанов (29 март) и Трайчо Трайков (19 април). Астрологът предвиди, че на двамата няма да им е лесно, но подчерта, че усилията им са много концентрирани.

"Може да има изненада. Позициите на Пламен Орешарски най-плътно навлизат в характеристиката на деня. Той е риби и отново е на гранична позиция. Имаме интересна позиция на Татяна Дончева, която е водолей. Веселин Марешки е овен и позицията на Юпитер е много силна към него", каза още Даниела Евстатиева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Иво

преди 7 години

Според мен не трябваше да се казва кой какъв шанс има по този начин като казват кой какви шансове има да спечели един вит ти казват гласувай за Цецка Цачева свинята или Румен Радев всеки глас за другите кандидати е празен глас не гласувай за Марешки не гласувай за Каракачнов итн и явно много хора ги е срам да кажат че щте гласувата за Цецка но въпреки това щте гласуват за нея срам и позор е *** без образование без опит да е Президент

4

Анонимен

преди 7 години

Ами тя Ванга не е ли казала, че човек от третия пол ще сложи край на България?От симитлийска порода.

3

Анонимен

преди 7 години

Не е нужно да го казват астролози. Изборите ще бъдат манипулирани. България е страната на ментето. Някой съмнява ли се че няма да го направят и с изборите? Ще вземе тая селска б,уца Цачева. Всичко е уредено вече. Ако събереш един до друг президентите на България след 89год приличат на някаква пародия. От Жельо на Цецка, минавайки през незабравимия Росенчо, с ценностите. Направо сме за съжаление. Пълни некадърници, *** и срам за страната.

fallback