Снимка: БТА
fallback

Разделен народ и държава, в която хората са противопоставени, няма никакъв шанс за успех. Затова е необходима консолидация на усилията на всички нормални и честни българи, които са категорични, че така повече не може да продължава, обяви пред симпатизанти в Ловеч кандидатът за президент, издигнат от "Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов.

"Премиерът и неговите коалиционни партньори от Реформаторския блок са се хванали гуша за гуша заради това кой ще спечели изборите. Ние се хванахме ръка за ръка – НФСБ, АТАКА, „Народен съюз“, „Защита“, „БГ патриот“, „За честта на пагона“. Не се държим за гушите, а за ръцете, защото България е изправена пред сериозна опасност и ние трябва да се справим, за да отвоюваме страната си”, посочи кандидатът на патриотите за “Дондуков” 2.

Той определи нелегалната имиграция, която “залива цяла Европа и пъпли към България” като едната опасност. Каракачанов нарече “пълна глупост” постановлението да се заселват бежанци в обезлюдените райони, за да бъдели те работна ръка.

Той посочи още, че това означава за тези хора да бъдат осигурени жилища, детски градини, училища, да им се плащат здравни осигуровки, да им се осигури и работа. “Нормално ли е да осигуряваме едни хора, които нито познаваме, нито сме канили, а да не осигуряваме нашите баби и дядовци, нашите бащи и майки”, възмути се той.

"В цялата размирна световна ситуация българските политици трябва да имат ясното съзнание какво е тяхното значение – не да разделят хората на сини и червени, на русофили и русофоби. Смисълът от българските политици е да обединяват нацията около националните интереси”, подчерта Каракачанов.

По думите му не е важно кой държи властта, а как я държи и за какво я упражнява. “Ако властта се използва за лична изгода, то това е поредният излишен политически „играч“. Ако се ползва властта, за да се вдигне нацията на крака, да се даде самочувствие на хората да вдигнат глава, да се почувстват достойно, да имат нормален живот – ето това е смисълът от властта”, каза патриотът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Пенкова

преди 7 години

"Обединени патриоти",бъдете благодарни,че 90% от избирателите ви,са политически неграмотни люде. Омайвате ги с идиотските си обещания,те горките с оръфани дрешки от преди 30-ет години и с по 5-6 ст зъба в устата,ви слушат и куфеет.На другия ден,отново си говорят и се оплакват един на друг,че не се живее с 190-ет пенсия.Тримата обединители свиват всеки месец по 4-5-ет хиляди лева,а избирателите им,духат сладоледа!

18

Анонимен

преди 7 години

Всички тамо горе са от един дол дренки !

17

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗа съжаление ШИЗОФРЕНИЯ. ВЧЕРА ПАТРИОТИТЕ ДЕКЛАРИРАЛИ ПОДКРЕПА ЗА КОМУНУНДЕЛА ОТ ГЕРБ.ЛИЦЕМЕРНО . ИЗБИРАМ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ .ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ИМА НАМЕРЕНИЕ ДА ПРЕДЛОЖИ ,,КАЗАРМАТА ,,ЗА РЕДОВИТЕ ВОЙНИЦИ ОТДАЛИ ДВЕ ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА СИ ЗА РОДИНАТА ДА БЪДЕ ПРИЗНАТА КАТО НА ОФИЦЕРИТЕ ,СЕРЖАНТИТЕ ,ПОЛИЦАЙТЕ -2 ГОДИНИ СЛУЖБА -6 ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ.И ЗАТОВА ИЗБИРАМ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ

fallback