Снимка: кадър, Bulgaria ON AIR
fallback

Вицепрезидентът на Веселин Марешки ще бъде доц. Петър Петров. Зад избора му стои основно не това, че е военен, а по-скоро преподавател и почтен човек. Това съобщи кандидатът за президент Веселин Марешки в България сутрин на национална телевизия Bulgaria ON AIR.

"От всички кандидати избрахме човек, който е супер почтен. Освен това попада в средата на няколко групи, които са много големи и важни за българския народ - военен, капитан първи ранг. Петър Петров е доктор на науките, доцент. От една страна военен, а от друга преподавател, защото на учителите в България никак не им е лесен животът и няма възможността да си вършат труда гордо, за да образоват нашите деца, както трябва. От трета страна е пенсионер - това пък е една от най-големите групи, за които никой не се грижи", обясни Марешки.

Според него положението с бежанците в България не е толкова сериозно, а въпросът е съвсем различен - "преди един месец нямаше бежанци, а след два месеца няма ли да има - тоест хора, които са от системата - депутати сегашни или бивши, се опитват да вкарат тази тема, защото само по нея могат да говорят".

"Защото, ако затворим това общежитие в квартал "Овча купел", пенсионерите по-добре ли ще живеят. Ще има ли лекарства за болните, майките с деца с увреждания и майките с деца без увреждания - добре ли ще бъдат в България? Тоест прави се един измислен PR", смята Марешки, но допълни, че е нормално всеки, който наруши закона, да си носи последиците - без значение дали е бежанец или българин.

Веселин Марешки заяви, че ще спечели гласовете на хората с дела. По думите му провокацията, че си трупа дивиденти с евтиния бензин, е много смешна.

"Защото преди говориха, че го правим с евтините лекарства.25 години продавам лекарства. От една година сме на пазара на горивата, основно, за да покажа на хората, че ако сме заедно има шанс да разбием един, а след това и останалите картели, монополи и всички останали, които ни ограбват. Призовавам останалите кандидати да се изкаже първо по темата с картела за горивата, а след това за всички останали", коментира още той.

По думите на Марешки прекият му конкурент ще бъде този, който системата излъчи срещу него.

"Според мен като най-голяма партия от системата, ГЕРБ ще излъчи системния играч на балотажа срещу несистемния. Няма как двама души от системата да отидат на балотаж. Който харесва системата - ще избере системния играч, а който не я харесва ще избере - несистемния", обясни Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

SIGUREN LI SI

преди 7 години

SIGUREN LI SI

7

bizi

преди 7 години

Vssko badi ziv i zdrav! Imaw i moia glas-USPEH priqteliu.

6

5

преди 7 години

Не според предишните коментари ,той сам се хвали,за него това е гордост.Сам си призна ,че има бардаци с момичета и пласира наркотици

fallback