Снимка: Булфото, архив
fallback

Кандидатурата на ген. Румен Радев е заплаха за Бойко Борисов и кандидатурата на ГЕРБ, убедено заяви в ефира на Нова тв бившият министър на енергетиката Румен Овчаров.

Той коментира кандидатът на левицата, с когото ще се яви партията на президенските избори.

По думите му някои от хората в партията не могат да приемат издигането на Корнелия Нинова на поста председател на БСП.

"Кандитаурата за президент в дадената ситуация има една важна задача. Ключовите думи са консолидация и алтернатива. Алтернатива на управлението на ГЕРБ, което минава през доказване на това, че БСП е опозиционната партия и консолидация на всичко, което беше разгонено от Левицата", добави Румен Овчаров.

Той заяви още, че 52% от БСП искат коалиция с АБВ, но те не са тези, които харесват Георги Първанов.

"Усещането за предателство към Първанов, Петканов и Калфин е много силно и няма как някой от тях сега да е наш кандидат. Едва 3% от социалистите искат БСП да се яви на президентските избори със самостоятелна кандидатура", каза още Овчаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Анонимен

преди 7 години

Случаят Радев е показателен за манталитета на българските офицери в предпенсионна възраст. Тези хора са се клели във вярност на БКП, СССР и делото на Ленин и Димитров преди 89-та и това промиване на мозъка явно е до живот. С такива висши офицери начело, България никога няма да бъде приемана добре в НАТО и ЕС. В сегашната геополитеческа обстановка, такива хора се явяват по-скоро заплаха за националната ни сигурност, отколкото гарант за нея. България има остра нужда от нови, достойни офицери.

81

Анонимен

преди 7 години

Каква е тая пуста алчност за власт?! Да хвърлиш генералски пагони, да си плюеш на цялата кариера и да се хванеш с тъмни и нечисти креатури, като Р.Овч.Вярно е, че който се е хванал с него, гладен не е останал. Погледнете милионера Кадиев и фирмите на *** му, които изнасят евтиния ток от България. Кой мислите ги уреди?

80

Естет

преди 7 години

Пуснеш новините и ти стане лошо - половината от противните мутри на престъпници в МОЯТА България веднага цъфнат на екрана

fallback