Снимка: HiLife

Общ преглед

Новата лидерка на БСП стана част от звездите на Х Фактор Белканто и заедно изпяха "Моя страна, моя България" на сцената под Бузлуджа.

Това стана на поляните на традиционни събор на социалистите в подножието на върха в събота.

Минути преди да запее с мъжкия хор Корнелия Нинова бе качена на сцената от ансамбъл Орфикус, които разнесоха над Бузлуджа вълшебните звуци на гайдите. Кадри и разказ за червеното мероприятие пратиха до медиите от пиарските компании Premier Group Event и HiLife.

Още по темата

Звездата на събора на БСП беше Георги Христов, който се впусна в кръшно хоро, а десетки хора се качиха на сцената, за да се докоснат до своя любимец.

Над 60 000 души знаеха песните му наизуст и пяха заедно с него. След бурни аплодисменти и хиляди възгласи Жоро излезе три пъти на бис.

Звездата на българската естрада се снима с всеки един от почитателите си, а в бекстейджа дори си направи веселяшки фотоси с водещите на събитието Георги Низамов от "Като две капки вода" и Натали Трифонова.

Истински фурор предизвика и малката звезда Михаела Маринова. Мнозинството от младите червени знаеха хитовете й "Не ти ли стига" и "Стъпка напред" и не спираха да й пригласят.

Въпреки жегата музикалната програма остави гостите на поляната до 15 следобед. На сцената се изявиха още Йордан Здравков, Виво Монтана, Читалище Светлина, руското трио Ы, фолклорен квартет Искра и други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар