Продукти:
10 мини кренвирша
10 лентички бекон
Приготвяне:
Това вкусно мезе се приготвя бързо и лесно. Вземете едно парче бекон и го увийте добре около един мини кренвирш. По този начин пригответе и останалите кренвирши.
След това ги запечете за няколко минути в предварително загрята фурна на 200 градуса или на грил тиган. Сервирайте с любимия ви сос.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
2
Стоян
преди 7 годиниКак не ви е срам да популяризирате тази отрова кренвиршите!!!!!!! А вие храните ли си децата с тази гнус?
1
Korean soup
преди 7 годиниПо-голяма гнус не можахте ли да измислите за рецепта. Кой нормален човек яде кренвирши. А пък в комбинация с бекон в тия жеги си е направо китка. Само от вида на това дето е на снимката и ми се доповръща.