Снимка: БСП
fallback

БСП ще обяви в какъв формат ще участва на президентските избори и кой ще е кандидатът й на 14 август. Датата съобщи лидерката на социалистите Корнелия Нинова.

Тя обвини ГЕРБ, че винаги фалшифицират изборите и че ще опитат да го направят и сега. Нинова обаче се зарече левите да ги спрат, защото хората искат честни избори.

Oще по темата

"На 9-ти август предстои среща за втори разговор с "Движение 21", а на 12-ти – втора среща с АБВ. Отиваме на преговорите с нашите номинации, те с техните, и търсим къде можем да съберем имената, за да издигнем най-подходящата кандидат-президентска двойка", обясни още Нинова в Габрово на Национално съвещание под надслов: "За задачите на БСП в Президентски избори 2016г".

Утре тя ще поведе хората си към Бузлузджа, за да отбележат заедно 125 години от създаването на социалистическото движение у нас.

Соцлидерката бе категорична, че ГЕРБ нямат кандидатура: "Те чакат нашата, за да се нагодят според нея. Каквото и да говорят, това е факт".

Нинова обаче обясни, че социалистите имат самочувствие и не могат да се нагаждат според другите партии. Тя призова и за максимална мобилизация на силите.

"Знаете пред какво сме изправени – ГЕРБ винаги фалшифицират избори. Ще опитат и сега. Ние сме хората, които ще ги спрем", каза още пред актива си Нинова.

Тя обясни, че БСП иска честен избор и ще направи всичко възможно хората да си кажат свободно волята като изберат най-подходящата двойка.

"В тази изключително сложна обстановка в света и около нас, имаме нужда от президент, който да бъде гарант за националната сигурност", каза още червената лидерка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

ицо

преди 7 години

Тия пък не им ли писна от едни и същи комунистически изтъркани шмекерии,лъжи,внасяне на смут,клеветене и др подобни...На всички избори едно и също,едно и също мелят,ама то и за това и резултата отново ще е същия.

40

Ъ

преди 7 години

АБЕ БРАТЯ КОМЕНТАТОРИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ГОРЕ ВСИЧКИ СА СИ ЕДНО-ОСТАНАЛОТО Е ЦИРК ЗА ПРЕД НАС БАЛАМИТЕ ! СЪБРАЛИ СА СИ ГЛАВИТЕ И ВСИЧКО СА СИ РЕШИЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !САМО И САМО ДА СА СИ ГОРЕ ВЪВ ВЛАСТТА !! ЦИРК БОЖЕ ЦИРК !! А НИЕ ИМА МНОГО ДА ГО ДУХАМЕ !

39

Анонимен

преди 7 години

КАК НИНОВА ОЦЕНЯВА БОРБАТА ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЕДРИЯ, ОЛИГАРХИЧЕН БИЗНЕС В БСП.

fallback