Снимка: Булфото, архив
fallback

Депутатите си отрязаха един ден от лятната ваканция. Съгласно правилника за дейността на парламента народните представители всяка година не работят през целия август.

Този път обаче те ще ваканцуват от 1 до 30 август, а на 31 ще се съберат в 9 ч. за първото си за есенната сесия заседание.

Предложението за това дойде от депутатите от управляващото мнозинство – ГЕРБ, ПФ и РБ, и не беше оспорено от нито един депутат, макар че двама гласуваха против отрязването на един ден от отпуската им през лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

Депутатите имали законна отпуска и айде .Останалите граждани на тази страна на колко дни платена отпуска имат да го уточнят и тогава да излязат аз вече 15 години работя и за да изляза в отпуска си плащам на заместниците които ще изпълняват моите задължения защо никой не протестира те щели да си почиват защото е много изморително да четеш вестници и да ходиш в командировки в които всичко ти е платено

11

Анонимен

преди 7 години

Колко дни в годината работят и колко се плацикат в естествени или изкуствени водни басейни нашите депутати че на България и върви като по-вода

10

Анонимен

преди 7 години

Ваканционерите ще депутатуват с ден повече.

fallback