Снимка: Булфото, архив
fallback

Това, което се случи във Великобритания, ще има оздравителен ефект върху целия Европейски съюз, каза във Велико Търново министърът на отбраната Николай Ненчев.

Това ще даде ясен и силен знак към свободния и демократичен Европейски съюз и хората ще започнат да осъзнават, че е много лесно да се говори популистки, но е много трудно да се поправят грешките на популистите, отбеляза министърът.

Министър Ненчев е категоричен, че резултатите от референдума във Великобритания няма да се отразят върху НАТО като отбранителен съюз.

Във Велико Търново той участва в областен семинар на БЗНС с над 200 делегати от областта.
Според него, ако няма воля за общ кандидат с ГЕРБ, Реформаторският блок ще излъчи своя кандидатпрезидентска двойка.

Той благодари на президента Росен Плевнелиев за усилията му да утвърди евроатлантическата позиция на страната и отбеляза, че ще отиде на срещата на върха на НАТО във Варшава силно обнадежден, защото България е изпълнила всички свои ангажименти, дадени на предишната среща в Уелс, уточнява БТА.

Според министър Ненчев промените в Закона за отбраната и въоръжените сили, свързани с военните неправителствени организации, ще бъдат готови до края на юли.

Във Велико Търново той съобщи, че ще награди шестима водолази от министерството на отбраната, които са участвали в издирването на изчезналите деца в река Янтра през миналата седмица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

свинска опашка

преди 7 години

Луд е и си вярва!

39

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11 А-а, забравяш нещо много важно - ГОРДИ КОНТРОЛЬОРИ НА СРЕДСТВАТА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, както ни направи Москов. Много, много горди, защото като последни престъпници ще даваме ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ, които струват около 2 000 000 комисиона за тоя, дето ни упълномощава - дава ни "оръжие в ръцете да контролираме"(некрозиралият акъл не знае, че контрол прави държавата)

38

Анонимен

преди 7 години

Този хомононсапиенс се опитва да прави мисловни връзки? "Това, което се случи във Великобритания, ще има оздравителен ефект върху целия Европейски съюз..." Че чЕкаме, че чЕкаме!

fallback