Снимка: архив Булфото
fallback

Шоуменът Слави Трифонов обяви, че няма да се кандидатира за президент. Така той сложи край на спекулациите, че инициираният от екипа му референдум е просто първата крачка към влизането му в битката за поста на държавен глава.

Oще по темата

Шоуменът посочи, че към момента не е подписал нов договор за предаването си и е поел ангажимента да се погрижи "за основните хора, които са част от моето семейство, моя екип”, като те ще останат "в йерархичната стълбица, в която съм ги поставил”.

"Ако се наложи, в зависимост от обстановката, ще направя това, което се налага”, подчерта Трифонов пред bTV.

Той отказа да коментира съдържанието на въпросите в инициирания от шоуто референдум, като заяви, че в случая важното е хората да бъдат питани, а собствената му позиция ще стане ясна в деня на гласуването.

От думите му стана ясно, че той не вижда проблем в това човек като Динко Вълев от Ямбол да бъде избран за полицейски началник от съгражданите си. Шоуменът попита дали Бойко Борисов трябва да каже на ямболии кой ще отговаря за силите на реда.

"Да се спират референдуми е долно и неуважително към българските граждани и е познат прийом на една политическа клика, която сменя лицата си, но методите остават същите”, посочи Слави Трифонов.

Той заяви, че не вижда причина да се извинява на Росен Плевнелиев за това, че един от сценаристите му, Филип Станев, скъса снимка на държавния глава в ефир. Причината тогава беше, че президентът даде на Конституционния съд референдума, иницииран от шоуто.

"Не съм съгласен с Филип но бих умрял той да има свободата да направи това, което смята за редно”, парафразира Волтер Трифонов, като допълни, че постъпката на сценариста може би е неморална, но не е незаконна.

Той попита защо никой не е обърнал толкова много внимание на горенето на снимката на Пламен Орешарски пред парламента по време на протестите през 2013 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

173

Анонимен

преди 7 години

До 77777При сравнение за президент между Плевнелиев и Слави Трифонов, естествено е Слави да бъде предпочетен за президент.предпочетен от 100 хил чалгаря и толкова. Ако раздаде по някое кебапче може още 50 хил *** да добави.

172

Анонимен

преди 7 години

ЧАЛГАРЪТ СЛАВЧО ВСЯВА НЕУВАЖЕНИЕ И ПРЕЗРЕНИЕ КЪМ ЗАКОНИ И БЪЛГАРСКИ ИНСТИТУЦИИ- ТОЯ ТАРИКАТ ДОРИ ПОДЛЕЖИ НА СЪДЕБНО ПРЕСЛЕДВАНЕ ЗА ТОВА ЧЕ ОТ ЕКРАНА ЗОВЕ ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ. КОЙ НАСАЖДА У ДЕЦАТА НИХИЛИЗЪМ И ОТЧАЯНИЕ- ЗАЩО РАБОТИ С ДЕЦА А ПРИКАНВА КЪМ НЕСПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ- НЯМА ЛИ ПРОКУРАТУРА, НЯМА ЛИ АГЕНЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ДЕЦАТА. ЧОВЕК С НЕАДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ И ЛИПСА НА ВСЯКАКЪВ СОЦИАЛЕН МОРАЛ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПРЕТЕНЦИИ ДА БЪДЕ МЕНТОР- ВУЛГАРЕН И ПОШЪЛ.

171

Анонимен

преди 7 години

до 149 - кой те излъга че Бареков се отказал от политикита? ей сега готви партия със Софиянски и герджиков!

fallback