Снимка: Facebook
fallback

Общ преглед

Премиерът Бойко Борисов, заедно с министъра на околната среда Ивелина Василева, в присъствието на кметове от целия регион, откриха реконструираната ВиК мрежа в Горна Оряховица. След това министър-председателят реши да се разходи из града и да разговаря с хората.

Около 9,30 часа премиерът слезе от шофьорското място на черния джип във видимо добро настроение, информира в. "Труд". Щом стъпи на ул. "Юмрукчал", Борисов огледа новия асфалт, но намери кусури.

Oще по темата

В това време към него се притече 87-годишната жителка в квартала Цветанка Панева. Старицата, която бе сред най-нетърпеливите посрещачи на госта, минути преди това се канеше да нагости Борисов с бобена чорбица. Още щом го зърна, че пристига, си проби път през гардовете от НСО и заяви: "И да увеличиш пенсиите. На теб се надяваме! Улицата хубава, всичко е хубаво, обаче оправете пенсиите на хората! Моята да стане поне 250 лв, защото сега вземам 160 лв".

Докато му говореше, баба Цеца го стискаше за ръката и от време на време размахваше поучително с пръст. После се протегна и го погали с две ръце майчински по лицето.

"Кмете, искам да асфалтират и пред входовете на хората, а не само улицата. Повикай пак фирмата, която я е правила, за да довърши и подходите към къщите им. Ще се върна есента пак, за да се видя с тях и да гледам мач на Локото", нареди Бойко на кмета на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев.

Горнооряховчани помолиха Борисов и да им съдейства за нови тротоари и подобряване на водоснабдяването.

"Отпускаме пари за санирането на 14 блока, нов централен площад и парк", обясни им Борисов, след което се оттегли, за да разговаря и с кмета на Велико Търново Даниел Панов.

Финансирането на реконструкцията на ВиК мрежата в Горна Оряховицае е осигурено от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда и е на стойност над 1 млн. лв.

Отпадъчните води от Горна Оряховица се пречистват в Регионална пречиствателна станция, изградена в периода 2004 – 2006 г. за Лясковец, Горна и Долна Оряховица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

Krom

преди 8 години

А втората снимка в галерията кърти зъби. Изглежда, сякаш главния герой всеки момент ще хване Баба Цеца за гръцмуня и ще и причини сериозен суплекс подобно на КЕЧ състезание. Нещо за култа към личността?

113

Щирлиц

преди 8 години

Бабее,вече даваш опасен дефект...

112

Анонимен

преди 8 години

АМА ОТКЪДЕ ПАРИ БЕ БАБО ? ПЪРВО ПОЛИТИЦИТЕ НИ ДА СИ ЗАКРЪГЛЯТ МИЛИОНИТЕ И МИЛИАРДИТЕ ,ДА ИМ СЕ ОСИГОРИ ВСИЧКООООО....ДОРИ И ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ ,ЗАЩОТО ТЕ СА ДОБРЕ ОХРАНЕНИ И ИМ ТРЯБВА МНОООГО ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ,А ЧЕ ТИ НЯМАШ ПАРИ ДА СИ КУПИШ ХЛЯБ ДРЕМЕ МУ НА БОЙКО. ДА НЕ СИ ДОМУСЧИЕВ ИЛИ ДРУГ НЯКОЙ МАСТИТ ДА ТИ ПРИВЕДАТ ПАРИ ?

fallback