Валери Симеонов. Снимка: архив, Булфото
fallback

Мерак за изява и слава видя в постоянното редактиране на Изборния кодекс съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.

В сряда бяха внесени поредните предложения за промени в изборното законодателство, този път от АБВ, а през миналата седмица това направи ГЕРБ.

"Всеки иска да се хареса сега на едни мистериозни българи в чужбина и на реалната заплаха за България, каквато са нашите манипулирани изселници от Турция", коментира обаче Симеонов.

Той отсече, че депутатите от ПФ пък не искат да се харесат нито на едната, нито на другата група.

"Ние сме си свършили работата и чакаме със спокойствие влизането на промените в Изборния кодекс в пленарна зала. Мога отсега да кажа кои ще минат и кои не", поясни още Симеонов.

Според него подкрепа ще получат само тези промени, за които партиите от управляващото мнозинство са се разбрали.

„Останалото е въртене на празни обороти, но като искат да го правят - да го правят”, смята той.

Патриотът обясни, че лидерът на "Атака" Волен Сидеров е пратил предложение до депутатите от ПФ за издигане на общ кандидат за президент.

Симеонов допълни, че предстои то да бъде разгледано от ВМРО и НФСБ, но какво ще е решението в коалицията, е рано да се каже.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Дарси

преди 8 години

До АнонименЩо пишеш глупости за неща, които не разбираш? Износът на жито е едно от малкото положителни неща, които все още се случват за стрната ни. Ако и този износ бъде спрян, съвсем ще я окъсаме.

13

Анонимен

преди 8 години

Местан президент.

12

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ НИКОЛАЙ МАРКОВ ПОЛКОВНИК ТОЛКОВА, КОЛКОТО БАБА МЕЦА Е КОСМОНАВТ.ТЕЗИ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ЗВАНИЯ СА МЕНТЕ

fallback