Снимка: Dnes.bg
fallback

Патриотичният фронт взе официално решение за напускане на управляващото мнозинство, ако ветото на президента върху ограниченията за гласуване в чужбина мине в парламента.

На заседанието на групата на патриотите снощи народните представители на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов са обсъдили темата и са решили единодушно, че излизат от властта. Това показва протокол от заседанието на групата.

От става ясно, че 16-те присъствали народни представители са гласували "За" излизане от властта. "Против" и "Въздържали се" няма.

Вчера ветото преодоля първата бариера - то бе подкрепено от депутатите в правната комисия. Срещу него бяха само избраниците на ПФ.

По неофициална информация обаче се очаква днес пленарната зала да отхвърли ветото на президента и да остави ограниченията за гласуването в чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 7 години

Всички са палячовци. И продажници и кухи леики чак сега сесетиха като видяха дебелия че държавата си заминава да напускат Бойко. АБВ ПФ И ДР.

33

Анонимен

преди 7 години

Тези действат като Ердоган! Заплахи и изнудване, а не патриотизъм.

32

Айде , айде....ха,ха

преди 7 години

..то и от западните покрайнини на Сърбия или от Бесарабия ....не са СТЪПВАЛИ В БЪЛГАРИЯ ,----АМА ИМ СЕ МАЖЕТЕ ЗА ....ДА СЕ "ПРИЗНАЯТ ЗА БЪЪЛГАРИ"!!!!ГОЦЕ---ДАЖЕ БИЗНЕС НАПРАВИ ОТ БЕСАРАБСКИТЕ ПАСПОРТИ.....И СИ НАКУПИ АПАРТАМЕНТИ НА СИНОВЕТЕ СИ!

fallback